Απόψεις
Σχολιάζοντας, πολιτιστικά...

Σ' αυτή εδώ τη σελίδα δίνεται βήμα σε όποιον θέλει να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη-άποψη-θέση για θέματα που αφορούν την τέχνη και τον πολιτισμό.
Αναμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σας... διαβάσουμε! Στείλτε μας στο info@artkarditsa.gr το κείμενο σας.

Σημείωση: Ανυπόγραφες απόψεις δεν θα δημοσιεύονται.Το κάθε δημοσίευμα εκφράζει αποκλειστικά και μόνο την άποψη του υπογράφοντα. Δημοσιεύματα με υβριστικό περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται χωρίς άλλη ειδοποίηση

Άρθρο της Χρυσούλας Κατσαβριά- Σιωροπούλου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

Εύχομαι

Το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της θυσίας και της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας γεμίσει τις καρδιές όλων μας με υπομονή, αισιοδοξία, ελπίδα και δύναμη, για να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες και ας ενισχύσει το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη κοινωνία με περισσότερο σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες.

Εύχομαι η άνοδος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, στο Σταυρό του Μαρτυρίου, ο Θάνατος για την σωτηρία του ανθρώπου από την αμαρτία και η Ανάσταση του Θεανθρώπου

.. γραφει η Βασιλική Κοζιού-Κολοφωτιά, Πρόεδρος του Κ.Ι.Λ.Ε. «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» KΑΡΔΊΤΣΑΣ

«Αντλώντας δύναμη από τους Αγωνιστές του 21 καλούμαστε να δώσουμε τους αγώνες της δικής μας εποχής για να συμβαδίζει η ελευθερία της πατρίδας με την θετική ελευθερία κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα να ζουν με αξιοπρέπεια»