Εκθέσεις
Τέχνη στις προθήκες...

Εγκαινιάζεται το Σάββατο 18 Νοέμβρη στη φιλόξενη Γκαλερί «F» η νέα έκθεση ζωγραφικής του γνωστού καρδιτσιώτη ζωγράφου Δημήτρη Βάλλα.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 11π.μ. - Θέμα« ο Φιλελληνισμός και οι αγώνες των Ελλήνων»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για 2η συνεχή χρονιά η Έκθεση & Forum για τον Εναλλακτικό Τουρισμό «NOSTOS 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 13-16 Οκτωβρίου 2017 στη Ναύπακτο, όπου το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες συμμετείχε με εκθεσιακό περίπτερο.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου την 20η Οκτωβρίου 2017, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών συνδιοργανώνει με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, έκθεση εικαστικών με έργα Ελλήνων Αστυνομικών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση PROWEIN 2018 που θα διεξαχθεί στο Ντύσσελντορφ - Γερμανία στις 18-20 Μαρτίου 2018 και προσκαλεί οινοποιητικές επιχειρήσεις αποσταγμάτων και μόνο που δραστηριοποιούνται εντός της Θεσσαλίας και που έχουν εξαγωγικό προφίλ να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε ειδική έκθεση με τίτλο «Beware of Greeks» για το Ελληνικό design στο χώρο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, θα συμμετέχουν τα έξι έργα- δημιουργίες των φοιτητών του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου &Επίπλου Καρδίτσας.