Μουσική - Χορός
Των ρυθμών και των ήχων...

Το Ωδείο Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης παρουσιάζει τους Διπλωματούχους και πτυχιούχους του που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις Διπλωματικές - πτυχιακές εξετάσεις του αναγνωρισμένου από το κράτος Ωδείου.

…και συναντά τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου σε μία «Σχολική Εκδρομή» στις 8/5 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο

Η Μικτή Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας - Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης επέστρεψε έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμή του Αγίου Σάββα,πρώτου Αρχιεπισκόπου της Σερβικής Εκκλησίας, σημαντικού Αγίου για το Σερβικό Έθνος και Προστάτη της αυτοκέφαλης Σερβικής Εκκλησίας και της Εκπαίδευσης.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας, που ανήκει στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Καρδίτσας.

Η Μικτή Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας - Κωνσταντίνος Ευθυμιάδη αναχωρεί σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου για σειρά συναυλιών,στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμή του Αγίου Σάββα,πρώτου Αρχιεπισκόπου της Σερβικής Εκκλησίας, σημαντικού Αγίου για το Σερβικό Έθνος και Προστάτη της αυτοκέφαλης Σερβικής Εκκλησίας και της Εκπαίδευσης.

Στη 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας από 1 Μαρτίου έως 18 Μαρτίου 2018