Επικαιρότητα
Τα νέα στο μικροσκόπιο...

Με το κάψιμο του καρνάβαλου το απόγευμα της Κυριακής στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της αποκριάς που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας.

Με την μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση κορυφώνονται σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις του Σοφαδίτικου Καρναβαλιού, που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Π Σοφάδων σε συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους και Τοπικές Κοινότητες.

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, ο κύριος Λάμπρος Κρανίτσας, καραγκουνοράφτης, δώρισε στο Δημοτικό Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο «Λ. & Ν. Σακελλαρίου» του ΔΟΠΑΚ

Κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις του Σοφαδίτικου Καρναβαλιού που για μια ακόμη χρονιά υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μαγνητίζει το κοινό. 

Οι νέοι –ες του «Θεοδωρίδειου Κέντρου –Ορίζοντες» του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποίησαν το δικό τους Αποκριάτικο Πάρτι όπου διασκέδασαν με την καρδιά τους, μαζί με το προσωπικό του Κέντρου, τους εθελοντές του και την Πρόεδρο κα. Αντωνίου Ελένη.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων διοργανώνουν το 1ο Μαθητικό Συνέδριο στις 10 & 11 Μαϊου 2018 στον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας.